0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘SVAŠTA MOŽE DA SE DOGODI ZA 90 MINUTA’: Anćeloti oprezan pred gostovanje u Londonu! (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 11:18

Real je na korak od polufinala!

Utorak, 21 čas, termin je zakazan za fudbalske fanatike širom Starog kontinenta, ali i čitave planete. Na programu su dva revanš meča četvrtfinača najprestižnijeg evropskog takmičenja.

Mesto među četiri najbolja sastava u Ligi šampiona traže velikani evropskog fudbala.

Aktuelni šampion Evrope i najtrofejniji klub svih vremena, Real Madrid, na korak je od novog učešća u polufinalu. Madriđani su sa rutinskih 2:0 na ‘Santijago Bernabeu’ odradili veliki deo posla, a pitanje je koliko će ranjivi Čelsi uspeti da ugrozi njihovu prednost. Susret u engleskoj prestonici možete gledati na TV Arena Sport Premium 2 kanalu.

Uoči utakmice oglasio se šef stručnog štaba Real Madrida, Karlo Anćeloti.

– Dobri smo, motivisani, kao i uvek. Ovo su važne utakmice u važnom takmičenju i mislim da moramo da odigramo maksimalno jer nam je ostalo još 90 minuta i svašta može da se desi. Bićemo spremni da igramo najbolje što možemo. Teško je reći startnih 11, jer mogu da ih promenim. Ovo je ekipa koja često menja moje mišljenje, a razmišljanje o startnih 11 je nepoštovanje onih koji igraju manje i rade vrlo dobro – kazao je legendarni stručnjak i dodao:

🙌 ¡A POR EL PASE A SEMIFINALES! 🙌
🆚 @ChelseaFC
🏟️ Stamford Bridge
🕰️ 21:00 CEST pic.twitter.com/JGoyb5jlDD

– Mislim da smo u ovom klubu veoma jasni šta moramo da uradimo. Nije uvek važna pobeda, važno je takmičiti se do kraja. Ako se takmičimo, možemo da igramo još jedno polufinale. Ako stignemo tamo, dobro smo prošli – poručio je Anćeloti.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter