0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SUBOTIĆ OTVORENO: ‘Došli smo u Beograd sa željom da pobedimo Zvezdu! Srećno crveno-belima u nastavku sezone!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 09:17

Snažan otpor Splićana u borbi sa aktuelnim šampionom!

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su savladali Split rezultatom 83:74, u utakmici 26. kola Admiral bet ABA lige. Gosti iz Hrvatske su pružili snažan otpor, u nekoliko navrata su zapretili sastavu sa Malog Kalemegdana, ali Zvezda je ‘dodala gas’ i zabeležila novu pobedu.

Po završetku utakmice novinarima se obratio trener Splita, Srđan Subotić.

– Čestitke Zvezdi i srećno u nastavku, što se nas tiče, odigrali smo odlično, pokušali smo iznenaditi i doći do pobede, držali smo se dosta dobro, možda nam treba neki šut da izdržimo do kraja. Odigrali smo dobro, s tim delom možemo biti zadovoljni. Samo bih iskoristio priliku da čestitam igračima na nastupu u ABA ligi, mislim da smo imali dobru sezonu, čestitke njima na tome, okrećemo se prvenstvu Hrvatske da budemo najbolji mogući – kazao je stručnjak, a potom je odgovorio na pitanje kako motiviše igrače za ovakav meč:

– Nama nije problem, svi smo motivisani, nekad bude nervoze na nekim utakmicama, očekuje se da pobediš i teže je igrati, dosta zavisimo o tome u kakvom smo rtimu. Pre 10 dana smo imali 10 utakmica u pet dana, teško je u ABA ligi gde je fizička moć jako bitna, to je neki ključ gde smo bolji, gde smo lošiji. Tu bude najveća razlika, većinom smo ove sezone odigrali sve utakmice blizu i bili smo konkurenti skoro svima, ali dešavali su se padovi koji su znali – kazao je Subotić i dodao:

– Imamo još četiri kola Hrvatske lige, onda počinje, ima još puno utakmica. Biće izjednačeno, nas četiri ekipe, svaka utakmica je u 4-5 poena razlike, pa će odlučiti sve neka forma ili ne daj Bože neka povredai li bolest. Biće izjednačeno, svi su dobijali sve, baš je izjednačeno.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter