0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

STRAVIČAN POKUŠAJ UBISTVA NA VASKRS: Žena prerezala vrat srpskom rukometašu na pumpi! (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 08:48

Tomić se nalazi u bolnici, klub se hitno oglasio!

Šokantne vesti stižu iz Bosne i Hercegovine! Tamošnji mediji objavili su vest o stravičnom događaju koji se odigrao na Vaskrs. Naime, jedna žena pokušala je da ubije rukometaša Drine iz Zvornika, Nikolu Tomića.

Mladić je napadnut nožem ispred jedne lokalne benzinske pumpe, a klub se brzo oglasio saopštenjem za javnost.

– Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja.

– Dana 16.4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu – navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter