0
Ostali sportovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SPORTSKI SVET JE ZAVIJEN U CRNO: Ruskinja pronađena mrtva, pala sa osmog sprata zgrade!

Objavljeno: 18.04.23 u 11:52

Tragična sudbina trostruke šampionke Rusije!

Ruska rukometašica i istaknuta članica Astrahanočka, Viktorija Divak, pronađena je mrtva u ponedeljak 17. aprila. Viktorija je izgubila život nekoliko dana pre svog 30. rođendana.

Prema informacijama ruskih medija njeno telo je pronađeno u blizini zgrade u kojoj je živela. Viktorija je pala sa prozora na osmom spratu. Preminula je od posledica pada, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt po dolasku na lice mesta.

U javnosti nije poznato štta je prouzrokovalo tragediju. Policija ispituje sve urzoke, a slučaj se za sada vodi kao nesreća.

– Svi smo u šoku. Niko ne razume šta je moglo da se desi. Još u 11 časova podelila je sa prijateljima fotografije kako je sebi kupila novu mačku. A u 14 časova bila je mrtva. Niko ne razume šta se dešavalo između 11-13 časova. Ovo je prava katastrofa – kazao  je trener Astrahanočke, Aleksej Aleksejev.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter