0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POŠTOVANI PUTNICI, VEŽITE SE, USKORO POLEĆEMO: Ponesite kišobran ili ogrnite kabanicu, jer su obilne padavine najavljene do kraja aprila!

Objavljeno: 18.04.23 u 16:10

Gusti oblaci su se ponovo nadvili nad nama, što najbolje oslikava mapa oblačnosti i padavina koja prikazuje da nas očekuje velika količina freebet padavina u narednih nekoliko dana u igri Aviator. Svim putnicima se preporučuje da pripreme svoje pasoše i zauzmu mesto u Aviator chatu, jer omiljena virtuelna avio-kompanija voli da nagrađuje svoje putnike.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet.rs nalog, posetite Aviator chat i pokupite freebet koji pada sa neba, jer će Vam biti potreban kako bi Vam kvote dostigle nebeske visine!

U Kiši freebeta mogu pokisnuti svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs, a registracija se može izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

One koji preferiraju slot igre očekuje ovonedeljna Igra nedelja – Book of Thieves, nova slot igra od Blue Guru-a koja će pedesetorici najboljih doneti 50 besplatnih spinova, dok promo kod LS30 povlači 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona.

Pogledajte i ostale AdmiralBet promocije i pokisnite u Kiši freebeta, a mi Vam želimo ugodan let!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter