0
Tenis

FOTO: STARSPORT

OVO JE INFORMACIJA KOJU SVI ČEKAJU: Evo kada Novak Đoković igra prvi meč na Srpska openu!

Objavljeno: 18.04.23 u 18:55

Sada je poznato!

Novak Đoković ovih dana nalazi se u Banjaluci gde učestvuje na turniru Srpska open.

Protivnik najboljeg tenisera na svetu u drugom kolu biće, na iznenađenje svih, Luka van Eš. Mladi Francuz je juče u prvom kolu porazio favorizovanog Stena Vavrinku i tako zakazao duel sa Noletom.

Duel između Đokovića i Van Eša je zakazan za sutra, a njihov meč će biti treći na centralnom terenu. To znači da Srbin i Francuz na banjalučku šljaku neće izaći pre 15 časova.

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

 

Ipak, ovu informaciju treba uzeti sa rezervom, s obzirom da kiša i loši vremenski uslovi za sada prave dosta problema organizatorima, tako da se neki mečevi otkazuju ili pomeraju za nove termine.

Sutrašnji program na glavnom terenu počinje u 11 časova kada će snage odmeriti Laslo Đere i Borna Ćorić. Nakon ovog duela sledi duel Dušana Lajovića koji će igrati protiv boljeg iz meča Međedović-Barer. Nakon njih na teren bi trebalo da izađu Novak i Van Eš.

Srpska open traje do 23. aprila kada je zakazano veliko finale.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter