3
ATP

FOTO: STARSPORT

MLADI ITALIJAN POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA ŠOKIRAO ODGOVOROM: ‘Za mene je Federer najveći svih vremena!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 08:20

Lorenco žali što nikada nije igrao protiv Švajcarca!

Mladi italijanski teniser, Lorenco Museti, prilično je iznenadio javnost odgovorom na pitaje ko je po njegovom mišljenu najbolji igrač u istoriji belog sporta.

Museti je kratko i jasno poručio da je za njega ‘GOAT’ Rodžer Federer. Lorenco, koji je nedavno u Monte Karlu eliminisao Novaka Đokovića, žali što nikada nije imao priliku da igra protiv Švajcarca.

Mnogi su iznenađeni porukom Italijana, s obzirom na činjenicu kakav odnos ima sa Novakom. Đoković je neretko pomagao Musetiju još tokom samog početka karijere, obezbedio mu je prevoz privatnim avionom kako bi stigao iz škole na turnir, a čak je zbog velikog nevremena bio smešten kod Noleta u vili za vreme jednog US opena.

– Za mene je Federer najveći teniser svih vremena. On mi je bio izvor inspiracije, šteta što nisam imao priliku da igram protiv njega. Kada je u pitanju moj san, on je da budem prvi reket sveta i da osvojim što više Grend slem titula – poručio je Italijan.

BONUS VIDEO:

1
5

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter