0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LEGENDA PANATINAIKOSA VIDI PARTIZAN U FINALU EVROLIGE: „Ne postoji trener koji bolje priprema ekipu od Obradovića!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.23 u 16:58

Sarađivao sa Željkom!

Nekadašnji košarkaš Panatinaikosa i čovek koji je zajedno sa Željkom Obradovićem u zelenom dresu podigao tri titule šampiona Evrope, Majk Batist, veruje da Partizan Mozzart Bet može da iznenadi Real Madrid u četvrtfinalu Evrolige.

Tu je moj bivši trener Željko Obradović. Osvojio sam tri titule sa njim i da sada očekujem da izgubi, bilo bi baš čudno. Ne mogu to da uradim. – započeo je Batist u intervjuu za BasketNjuz.

Smatra da ne postoji trener koji bolje priprema utakmice od Željka Obradovića.

Znam da će Partizan biti spreman za sve. Ne postoji trener koji bolje priprema ekipu od Obradovića. Malo ću rizikovati i kladiću se na Željka. – rekao je nekadašnji košarkaš Panate.

Nije Obradović jedina snaga Partizana, zato veruje da itekako imaju šanse protiv Reala.

Dante Egzum igra sjajnu košarku. Gledao sam nekoliko utakmica Partizana i video sam da Egzum kontroliše igru. Postiže poene, upošljava saigrače. Uz to imaju i Kevina Pantera koji uvek može da pogodi. Zato mislim da imaju šanse protiv Reala. – kazao je on.

Sitne detalje vidi kao ključne za pobedu, a upravo u tome je Željko najbolji.

Sigran sam da će se boriti, ali mislim da će čitava serija biti odlučena na nekim sitnim detaljima, a baš je u tim detaljima Obradović najbolji. – izjavio je on.

U eventualnom polufinalu, Partizan bi išao na Barselonu (ukoliko Katalonci izbace Žalgiris). Veruje Batist da će učitelj (Obradović) u tom slučaju nadmudriti učenika (Jasikevičijus).

Šaras je moj brat, ali mislim da će u ovom slučaju učitelj pobediti učenika. Zato imam Partizan u finalu. – zaključio je Batist.

BONUS VIDEO:

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter