0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/ Screenshot

LAMPARD PRED REVANŠ MEČ SA REALOM: ‘Na nama je kao timu da igramo sa željom da pokušamo da preokrenemo ovu utakmicu!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.04.23 u 16:40

Večeras dobijamo prve polufinaliste.

Večeras od 21 čas londonski Čelsi dočekuje Real Madrid u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Prvi susret dobiili su ‘kraljevi’ rezultatom 2:0.  ‘Plavci‘ igraju katastrofalno ove sezone, ali su i dalje  u igri za polufinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Tim iz Londona ne zna za pobedu otkako se na klupu vratio Frenk Lampard, pa retko ko očekuje da mogu da prođu Real Madrid. Međutim, Čelsi je nedavno pokazao da je sposoban da preokrene loš rezultat, uspeo je da prođe Borusiju Dortmund uprkos porazu na „Stamford Bridžu“ u prvom meču.

Lampard je uoči ovog meča rekao da će atmosfera biti odlićma, ali na njima je da uzbuđuju publiku.

-Na nama je kao timu da igramo sa željom da pokušamo da preokrenemo ovu utakmicu. Atmosfera će biti odlična, ali na nama je da uzbuđujemo publiku, jer oni mogu da nam pomognu. Moramo da odigramo svoju igru. – zaključio je.

Englezi male nade polažu i u prošlosezonski okršaj, kada su takođe zaostajali dva gola posle prvog meča i to u Londonu, a onda poveli 3:0 u Madridu. Real se na kraju „provukao“ posle produžetaka, pa nema sumnje da će Madriđani sada biti znatno oprezniji protiv „plavaca„. Karlo Anćeloti upozorava da je ostalo još 90 minuta i da može svašta da se desi.

FOTO: Starsport

-Dobro smo, motivisani, kao i uvek. Ovo su važne utakmice u važnom takmičenju. Moramo da odigramo koncentrisano celu utakmicu. Ostalo nam je još 90 minuta i u ovakvom takmičenju svašta može da se desi. Spremni smo da igramo najbolje što možemo. – istakao je Anćeloti.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter