0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

DREJMOND GRIN ZGAZIO SABONISA: Isključen pa se svađao sa navijačima Kingsa! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.23 u 13:20

Jako prljav potez američkog košarkaša

Sakramento Kingsi su savladali Golden Stejt Voriorse 114:106 i tako poveli 2:0 u u prvoj rundi plej ofa. Domaće su predvodili sjajni Foks i Sabonis sa po 24 poena. U sastavu poražene ekipe istakao se Stef Kari sa 28 poena i Endru Vigins sa 22.

Meč je obeležio nesportski potez krilnog centra aktuelnog šampiona, Drejmonda Grina. Na 7 minuta do kraja utakmice, nakon promašenog šuta Kingsa, Grin je uhvatio skok. Sa njim je u duelu bio Domantas Sabonis koji je završio na podu a da stvar bude još gora po njega, postarao se Drejmond.

 

 

Litvanski centar je zadržao nogu košarkaša Golden Stejta a ovaj je u besu zgazio na njega i potom se odgurnuo sa obe noge. Sudije su pregledale snimak i očekivano dodelile tehničku Sabonisu zbog hvatanja za nogu a Grin je dobio isključenje.

Kao da mu to nije bilo dovoljno, prilikom izlaska sa terena, nekadašnji najbolji defanzivac NBA lige, ušao je u ozbiljnu raspravu sa navijačima domaće ekipe ali je obezbeđenje na vreme reagovalo i sprečilo nešto ozbiljnije.

 

 

Serija se sada seli u San Francisko.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter