0
Tenis

Hamad Medjedovic Serbia Open ATP 250 teniski turnir Beograd, Srbija 19.4.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĐERE BOLJI OD SAFIULINA: Zakazao megdan sa Hrvatom!

Objavljeno: 18.04.23 u 15:05

Dobar početak.

Srpski teniser Laslo Đere savladao je ruskog tenisera Romana Safulina rezultatom 2:0 (6:4/6:2) i plasirao se u narednu rundu Srpska Opena. Trenutno 78. igrač sveta je malo slabije ušao u ovaj meč i  već u svom prvom servis gemu je protivnik imao dve brejk lopte od kojih je uspeo da se odbrani. Međutim, usledio je novi nalet Rusa koji u četvrtom gemu stiže do brejka prednosti.

Međutim. to je sve što smo videli od Rusa. Đere je već u narednom gemu izjednačio, a potom i ostvario još jedan brejk u devetom koji je odlučio i ishod prvog seta. Safiulin se mučio sa poenima na svoj prvi servis kojih je bilo prosto premalo, uprkos dobroj igri nakon drugog. Njegov problem je poprimio dodatnu dimenziju u drugom setu koji je prošao u znaku njegovog protivnika.

Đere je već u prvom gemu stigao do brejka prednosti, što je umnogome odredilo dalji tok seta u kojem je još jednom oduzeo protivniku servis, a potom iskoristio drugu meč loptu. U narednom kolu ga očekuje duel protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića, koji je treći nosilac na turniru.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter