2
Domaći fudbal

head coach Barak Bakhar Belgrade, Serbia - AUG.23 UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

BAHAR PREUZIMA ZVEZDU: Poznata i plata izraelskog trenera!

Objavljeno: 18.04.23 u 12:50

Barak Bahar će, kako stvari stoje, voditi Crvenu zvezdu naredne sezone

Izraelski mediji pišu da su dugi pregovori između trenera Makabija, Baraka Bahara, i Crvene zvezde gotovi i da će on voditi šampiona Srbije naredne sezone.

Izraelci pišu da je ugovor potpisan na dve godine i da će Baharova godišnja plata iznositi oko 1,2 miliona evra uz neke dodatne bonuse u zavisnosti od rezultata u Evropi.

– Unapred nam je bilo jasno da će Bahar želeti da ode posle tri godine, ali niko nije očekivao da ćemo u ovoj fazi sezone, kada je ostalo devet kola i svaka utakmica je kao finale, imati informaciju da predstavnici Crvene zvezde pregovaraju sa našim trenerom. Nije idealna situacija, voleli bismo da neutrališemo svu buku uoči teških nedelja. Najvažnije je da osvojimo prvenstvo – prenosi portal „One„.

 

Kings Kangwa head coach Barak Bakhar Belgrade, Serbia – AUG.23 UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

 

Bahar ima 43 godine i celu igračku i trenersku karijeru proveo je u rodnom Izraelu. Kao šef stručnog štaba vodio je od 2015. do 2020. Hapoel Ber Ševu a potom i Makabi Haifu od 2020. do sad.

Sa Makabijem je izbacio Crvenu zvezdu u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona na početku ove sezone. U toku pregovora sa „crveno-belima“ on je imao i ponudu Olimpijakosa, kao i nekih drugih klubova, ali se na kraju odlučio za dolazak u Srbiju.

VESTI O ZVEZDI:

29
4

2 Komentara

    • U Srbiji ne pistoji i nikada nije postojao nijedan dobar trener.Dokaz za to je broj nasih trenera koji rade u Evropi u bar malo boljim timovima.Retki su izuzetci kao Boskov ili Mihajlovic.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter