0
Evroliga

Aleksa Avramovic reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and ALBA BERLIN on March 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘ŽAO MI JE ŠTO SMO IGRALI NA VELIKI PETAK’: Partizanov bek poznat kao veliki vernik!

Objavljeno: 17.04.23 u 10:50

Igra zaista sve bolje.

Srpski bek u redovima Partizana, Aleksa Avramović neizostavni je deo mašinerije Željka Obradovića. Oni su u poslednjem kolu Evroliginog regularnog dela, slavili u duelu sa grčkim Panatinaikosom. Poznat kao veliki vernik, nije skrivao da mu je bilo žao što su igrali na veliki petak:

‘Iskreno, bilo mi je žao što smo igrali protiv Panatinaikosa na Veliki petak. Jer je to najtužniji dan u celokupnom hrišćanskom svetu. Teško je uskladiti radovanje i tu neku tugu i žalost sa verske strane. Ali, opet, napravili smo jedan od najvećih uspeha u novijoj istoriji Partizana. Klub dosta dugo nije igrao Evroligu, a evo u prvoj sezoni po povratku smo došli do Top 8. Imamo pravo da sanjamo i niko nam to neće oduzeti.’ – rekao je Aleksa Avramović u razgovoru za Sportski žurnal.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter