0
Fudbal

Foto: Printscreen/Twitter

SJAJAN FUDBALER, A JOŠ VEĆI ČOVEK: Njegov potez oduševio protivničke navijače, aplaudirao mu ceo stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.23 u 20:58

Ovako nešto se retko viđa

Retke su situacije zbog koji navijači ustaju i aplaudiraju fudbalerima na terenu, neke od njih su majstorije, golovi, ipak, nekada i druga vrsta poteza može da oduševi stadion.

Jedan takav momenat dogodio se na utakmici u Norveškoj između Oda i Brana kada je ceo stadion domaćeg tima aplaudirao fudbaleru gostiju Bardu Fineu.

Igrao se 21. minut meča kada je posle prekida usledila brza kontra Brana, poslata je duga lopta prema napadaču Fineu koji je ušao u trk sa defanzivcem domaćina Sondreom Solholmom.

U tom momentu se Sondre uhvatio za zadnju ložu i bilo je vidljivo da ne može da nastavi da juri rivala. Mogao je Bard sve to da iskoristi, da ga prođe i da izađe sam ispred golmana, imao bi zicer za gol. Umesto toga je stao i izbacio loptu u aut. Ceo stadion je ustao da ga pozdravi.

Ovim potezom možda je i koštao svoj tim, pošto je Od golovima Filipa Jorgensena u 45. i Mikaela Ingebrigsena u 70. minutu došao do pobede i tri boda.

Da je Fine drugačije odreagovao ko zna kako bi se meč završio. Ovako je dobio ovacije i mnogi predlažu da mu se odmah dodeli nagrada za fer-plej potez godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter