3
Ostali sportovi

FOTO: JSD Partizan

JSD „PARTIZAN“ I OPŠTINA SAVSKI VENAC POTPISALI SPORAZUM O SARADNJI!

Objavljeno: 17.04.23 u 17:30

U Sportskom društvu „Partizan danas je potpisan Sporazum o saradnji sa GO Savski venac, a sporazum su potpisali generalni sekretar JSD „Partizan“ Željko Tanasković i predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović.

Deca sa Savskog venca, osnovnoškolskog uzrasta (od 1. do 8. razreda) sada će moći u pratnji svojih roditelja ili staratelja besplatno da posećuju domaće utakmice u organizaciji klubova Sportskog društva „Partizan“, a inicijativu za saradnjom uputila je Opština sa ciljem da sport bude dostupniji svakom detetu sa Savskog venca.

Ponosni smo što je i Partizan podržao našu važnu inicijativu i otvorio svoje sportske kapacitete za najmlađe stanovnike Savskog venca. Program koji smo ugovorili obezbeđuje njihovo uključivanje u trenažne aktivnosti potpuno besplatno u određenom terminu i vremenskom roku. Sada je deci na raspolaganju korišćenje kompleksa 2 najveća sportska kluba „Partizan“ i „Zvezda“, a verujem da je ovakav vid podsticaja najbolji način da se školarci motivišu da svakim danom budu sve bolji i uspešniji. Savski venac kao lokalna samouprava ima za cilj kontinuirano jačanje sistema razvoja školskog sporta i organizaciju različitih besplatnih sportsko-rekreativnih programa namenjenih svim uzrastima i generacijama. Sprovodimo uspešnu dugogodišnju saradnju sa velikim brojem različitih klubova sa Savskog venca i potpuno besplatno obezbeđujemo pohađanje raznovrsnih školica, a između ostalog građani mogu da pohađaju plivanje, košarku, fudbal i sl. Kontinuirano podržavamo i aktivnosti koje imaju za cilj da mališani provode kvalitetno vreme edukativnog karaktera, da razvijaju takmičarski duh i podstiču pravilan rast i razvoj – naglasio je Vidović.

FOTO: JSD Partizan

Prema rečima predsednika, pokazatelj koliko je ova inicijativa značajna i potrebna građanima sa teritorije opštine, jeste rekordno interesovanje dece za sportskim aktivnostima. Novim sporazumima Savski venac želi da pruži punu podršku mlađim naraštajima da svoj talenat i ljubav ka sportu usmere ka osvajanju medalja i budu vrhunski šampioni. Na našoj opštini imamo jako talentovane mališane koji žele da se bave sportom, a kojima Opština pomaže kroz različite besplatne programe i motiviše ih da stiču dobre navike -zaključio je Vidović.

Generalni sekretar JSD „Partizan“ Željko Tanasković je istakao prednosti ovog projekta i izrazio zadovoljstvo što sa opštinom Savski venac ostvaruje saradnju.

Drago mi je da smo ovim sporazumom omogućili deci da još lakše razvijaju sportske sposobnosti. Zajednička vizija o razvoju sporta i vrednosti koje negujemo uslovile su početak ove lepe saradnje. Integritet, timski duh, težnja ka postizanju izvanrednih rezultata su vrednosti na kojima se temelji ova saradnja. Podrška mladima je ulaganje u budućnost našeg sporta i izuzetna nam je čast što imamo priliku da podržimo razvoj budućih šampiona – izjavio je Tanasković.

Željko Tanasković je preneo i podršku ovoj saradnji predsednika JSD „Partizan“ Ostoje Mijailovića.

3
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter