0
Košarka

FOTO: x - Denver Nuggets @nuggets/ Twitter screenshot

JOKIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: ‘Ovde nema ega i nemamo problem sa tim!’

Objavljeno: 17.04.23 u 11:55

Solidno veče srpskog centra.

Košarkaši Denver Nagetsa su na jedan vrlo dominantan i siguran način otvorili plej-of. Oni su nadigrali ekipu Minesote Timbervulvsa rezultatom 109:80. Imali su gosti kakav-takav priključak tokom većeg dela susreta, ali je treća deonica bila prelomna. Srpski centar Nikola Jokić upisao je 13 poena, 14 skokova i šest podeljenih asistencija za 28 minuta na terenu.

‘Da budem iskren, Džamal  je nekada broj jedan u našoj ekipi. To je dobra stvar u našem timu. Ovde nema ega i nemamo problem sa tim da neko drugi preuzme glavnu ulogu – nekad je to Eron, nekad Majkl, nekad Brus. To je ono što nas čini dobrim timom.’ – rekao je Jokić i potom dodao:

FOTO: Denver Nuggets

‘U plej-of košarci se više dopušta, danas su (Gober i Tauns) obavili dobar posao na meni, nadam se da mogu da budem malo bolji sledeći put. Ove godine volim da gledam košarku. Obično mi se ne dopada, ali ove godine gledam, samo da vidim… Mislim da ima mnogo talenta u ligi i možemo da uživamo kao navijači, gledaoci i igrače, može da se uživa u košarci.’ – zaključio je srpski centar.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter