0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: TV Informer/Screenshot

GROBARI SU SE ODUŠEVILI KADA SU VIDELI OVU SLIKU: Tucanje jajima Papapetrua i Pantera pred meč u Zadru! (FOTO)

Objavljeno: 17.04.23 u 17:16

Prava porodična atmosfera.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet od 18 časova će igrati utakmicu 26. kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Zadra u Hrvatskoj. Crno-beli su nakon što su zabeležili pobedu protiv Panatinaikosa u Evroligi, doputovali u Zadar, gde su odradili lakši trening, pa spremno dočekuju večerašnji duel.

Pre putovanja u Hrvatsku, crno-beli su čestitali Uskrs svojim simpatizerima, a na treningu Joanis Papapetru je pričao Kevinu Panteru o pravoslavnim običajima na ovaj praznik.

– Nisu mi baš poznati ovi običaji, ali drago mi je što ću naučiti. Jedva čekam da se kucam sa svojim bratom – rekao je Panter, dok je u tom momentu neko dobacio „pravoslavnim bratom“.

Pre početka takmičenja, grčki reprezentativac je porčio kapitenu da će ga razbiti, što je na kraju stvarno učinio. Odmah se kapiten crno-belih pobunio i tako nasmejao gledaoce TV Informera.

– Ovo jaje nije dobro – rekao je Panter, dok mu je Papapetru šaljivo odgovorio:

– Da, ovo moje je zapravo kamen, a ne jaje.

Na samom kraju, kapiten Partizana je čestitao Vaskrs svim navijačima.

– Srećan Vaskrs, uživajte sa porodicama, budite zdravi i srećni!

Otkrio je Janis Papapetru i kako će proslaviti ovaj praznik. On je istakao da će ovog puta kupiti farbana jaja, dok su ga do sada uvek čekala spremna.

– Imam dosta prijatelja Srba, naš i vaš način obeležavanja Vaskrsa se ne razlikuje. Iste smo vere, cenimo i bitne su nam iste stvari. Ja nisam farbao jaja, to je radila moja mama i uvek su me čekala spremna, a sada, pošto nisam sa porodicom, kupiću već obojena. Svima želim srećan Vaskrs i da cene sve što imaju u životu.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

BONUS VIDEO:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter