1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPLIĆANI STIŽU U BEOGRAD: Ilić pozvao navijače da ispune tribine hale ‘Pionir’!

Objavljeno: 16.04.23 u 22:20

Zvezda želi nastavak pobedničkog niza!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon završetka takmičenja u Evroligi koju su okončali sa pet uzastopnih pobeda, okreću se obavezama u regionalnom takmičenju.

Do početka plej-ofa, crveno-bele očekuju tri utakmice, protiv Splita, pa nakon toga i dve zaostale protiv Mornara u Baru i Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Prvi meč na programu igra se u ponedeljak od 20 časova, a protivnik je ekipa KK Split.

U prvoj utakmici koja je kalendarski otvorila 2023.godinu crveno-beli su slavili u Splitu 72:63, ali su i trener Ivanović i igrači svesni da ne sme biti nikakvog opuštanja.

Uoči utakmice oglasio se mladi centar ekipe sa Malog Kalemegdana, Dalibor Ilić.

-Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, imamo dobru atmosferu a ona se pravi pobedama kojih sada imamo već 8 u oba takmičenja. Ne sme biti nikakvog opuštanja jer je Split pokazao da je dobra ekipa, a posebno što uz kvalitet koji imaju dolaze bez pritiska u Beograd na ovu utakmicu. Pozivam navijače da dođu na ovaj meč jer je on važan za nas. Nakon toga imamo u kratkom roku i mečeve u Baru i Ljubljani i spremni ćemo dočekati i plej-of – rekao je Ilić.

BONUS VIDEO:

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter