0
Košarka

Head coach Srdjan Subotic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

SPLIĆANI DOLAZE RASTEREĆENO U BEOGRAD: „Želimo da uživamo u toj utakmici!“

Objavljeno: 16.04.23 u 14:10

Nemaju imperativ pobede!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra od 20 časova u Pioniru dočekuju ekipu Splita u 26. kolu AdmiralBet ABA lige.

Svoja očekivanja od ovog susreta izneo je i trener hrvatskog kluba, Srđan Subotić.

Srdjan Subotic ABA Liga, Partizan – Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

 

Idemo da uživamo u toj utakmici, da odigramo najbolje što možemo. Oni su u vrhunskoj formi u poslednje vreme, mi ćemo se pokušati da se predstavimo u lepom svetlu kao što je to bilo i velikim delom sezone. Verovatno ćemo biti bez nekih igrača, koji vuku povrede već nekoliko kola. Svi momci koji budu u ekipi odigraće najbolje što mogu. Igraćemo utakmicu kao i svaku drugu, igraćemo na rezultat. – rekao je Subotić.

Crveno-beli će odigrati još dve utakmice u regionalnom takmičenju. Naime, reč je o zaostalim mečevima protiv Mornara u Baru i Cedevita Olimpije u Ljubljani.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter