0
Evroliga

FOTO: twitter/@RMBaloncesto

MATEO STRAHUJE OD PARTIZANA: Trener Reala se ozbiljno pribojava crno-belih!

Objavljeno: 16.04.23 u 16:32

Čeka nas uzbudljiva serija

Košarkaši Partizana će 25. aprila u Madridu odigrati prvu utakmicu plej-ofa Evrolige protiv ekipe Reala, a među navijačima postoji nada da se odmah može napraviti brejk.

Uoči ovog susreta oglasio se trener kraljevskog kluba Ćus Mateo, koji je svestan kvaliteta crno-belih.

VESTI O PARTIZANU:

– Veoma su težak rival koji igra sve bolje – mnogo intenziteta, ali i mnogo kvalitetnih igrača. Svaki rival bi bio težak. Imamo prednost domaćeg terena i sada je vreme da iskoristimo to za šta smo se naporno borili. Sada je trenutak istine, ali prethodno bih ipak da se usredsredim na tri utakmice koje nam predstoje do plej-ofa – rekao je Mateo o Partizanu.

Dobre vesti za Real svakako su povratak u tim Serhija Ljulja i Najdžela Vilijams-Gosa u tim, nakon dužeg odsustva zbog povreda.

Iskoristićemo naredne tri utakmice da vidimo kako se Najdžel i Serhio osećaju, kakvi su na terenu, pa ćemo posle toga doneti odluke. Obojica su trenirali ove nedelje – zaključio je Mateo.

Partizan i Real Madrid će nakon utakmice u španskoj prestonici 25. aprila narednu odigrati na istom mestu dva dana kasnije, dok će prva utakmica u Beogradu biti igrana 2. maja.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter