0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOKIĆ O KRITIKAMA DA JE OPSEDNUT STATISKOM: ‘Sve što radite u životu, morate da mislite o tome 24/7!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.23 u 21:35

Srpski košarkaš jasan.

Akutelni dvostruki MVP i košarkaš Denvera Nikola Jokić odgovorio je na kritike brojnih NBA analitačara koji su kritikovali da nabija statistiku u trenutku kada je on beležio na svakoj utakmici tripl-dabl. On je rekao da ne sluša te ljude, ali da je prehodno pratio šta ljudi pišu za njega.

-Jesam, možda zato što je to sve bilo novo za mene. Zato sam možda pratio, ali sada ne pratim ništa“, Zato sam rekao to (da nabijam statistiku). Ali, zaista, ne slušam te ljude. – započeo je.

Istakao je da ako želite da budete uspešni morate da budete opsednuti time što radite.

-Mislim, i jeste i nije, jer ako želite da budete uspešni morate da bude opsednuti time što radite. I to ne važi samo za košarku, sve što radite u životu, morate da mislite o tome 24/7. Ali, takođe, nekada pomaže kada i ne mislite. Mora da postoji granica između te opsednutosti i vremena za odmor, relaks. – dodao je srpski košarkaš.

Na pitanje novinara Majk Singera da li je teret koji ima sve teži, on je rekao da zavisi od igrača, ličnosti I karakteta.

-Da, ali mislim da zavisi. Ako volite košarku i želite da budete opsednuti, želite da budete najbolji ikada, onda verovatno nije teško. Verovatno je zabavano. Ali, zavisi… zavisi od igrača, od ličnosti, od karaktera. – zaključio je Jokić.

Jokić treću godinu zaredom igra na MVP nivou, a sada prvi put od 2020. ima zdravu ekipu i svi se nadaju dobrom rezultatu u plejofu. Nagetsi započinju prvu rundu protiv Minesote Timbervulvs, a prva utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka u 04.30.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter