0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ OPREZAN PRED MEČ SA SPLITOM: ‘Dočekujemo ekipu Splita koja je odigrala dobru sezonu u ABA ligi!’

Objavljeno: 16.04.23 u 18:35

Strateg ‘crveno-belih’ upozorava.

U okviru poslednjeg, 26. kola  Admiral Bet ABA lige košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak od 20 časova dočekati ekipu Splita. Prvi duel ova dva tima završen je rezultatom 72:63 u koristi ‘crvenobelih’. Zvezda će nakon tog meča odigrati naknadno još dva susreta, protiv Mornara u Baru i protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani. 

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović je pred ovu utakmicu  rekao da ulaze maksmialno ozbiljno u ovu utakmicu I da žele da nastave seriju pobeda iz Evrolige.

-Dočekujemo ekipu Splita koja je odigrala dobru sezonu u ABA ligi, i koja je u nekim mečevima, posebno protiv „na papiru“ jačih timova, pokazala da ima kvalitet. Zato ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu, želimo da nastavimo seriju pobeda iz Evrolige i u dobrom ritmu dočekamo plej-of ABA lige koji sledi. Posebno zbog činjenice da takmičarski još uvek vodimo borbu za plasman u regularnom delu sezone regionalne lige i sad sve snage okrećemo ovom takmičenju. – zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter