0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Manchester City

HALAND JE POD BUDNIM OKOM SITIJA: Gvardiola otkrio da Norvežnina prate 24 časa!

Objavljeno: 16.04.23 u 16:55

Postoji opravdan razlog za ovo

Iz utakmice u utakmicu Erling Haland oduševljava svojim partijama u dresu Mančester sitija, a to najbolje govori statistika koja ga stavlja na sam vrh kada su u pitanju najbolji napadači na planeti.

Ipak, ono što javnost do sada nije znala jeste da je Norvežanin bukvalno pod prismotrom kluba 24 sata, a za to postoji debeo razlog.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ne znam šta je radio u Dortmundu, ali mi ga pratimo 24 sata. Imamo neverovatne doktore i fizioterapeute, oni su s njim svake sekunde u danu. Teško je razumeti zašto potrošite mnogo novca na igrača i onda ga prepustite sudbini. Ne znam šta rade drugi klubovi – rekao je Gvardiola.

On je istakao da klub mora da brine o svim igračima.

Moramo da brinemo o igračima, jer imamo zahtevan raspored mečeva, koji se igraju svaka tri, četiri dana. Brinemo o hrani, odmoru, spavanju, treningu… Postoje podaci koji govore da igrači ne mogu da treniraju duže od 10-15 minuta. Pitaju me zašto sam zamenio Halanda na meču protiv Lajpciga kada je postigao pet golova. On se povredio na meču sa Barnlijem pa nije mogao da igra za nas protiv Liverpula i za selekciju Norveške – dodao je menadžer Mančester sitija.

Gvardiola je naveo da Haland provodi dosta vremena u trening centru kluba.

O Halandu se brinu fizioterapeuti, pošto dosta vremena provodi u trening centru, dosta više nego na terenu. Danas, u modernom fudbalu, igrači više treniraju iza kulisa nego na terenu – zaključio je Gvardiola.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter