0
Fudbal

FOTO: Screenshot

’ĐAVOLI’ BOLJI OD ’ŠUMARA’: Junajted rutinski protiv Notingema!

Objavljeno: 16.04.23 u 20:10

Borba za Ligu šampiona se nastavlja.

Fudbaleri Mančester junajteda su zabeležili važan trijumf u gostima protiv Notingem foresta rezultatom 2:0 u okviru 31. kola engleske Premijer lige i tako nastavili borbu za treću poziciju i mesto koje vodi u Ligu šampiona. Izabranici Erika ten Haga su od samog početka vršili pritisak na domaćina, ali je njihov golman Kejlor Navas spasio svoj tim od ubedljivijeg poraza.

Od prvog minuta je Junajted bio u totalnoj ofnazivi iako je Hari Megvajer skretao pažnju na sebe. Požuteo je u trećem, a u 20. minutu umalo skrivio penal zbog navodnog igranja rukom, ali je VAR spasio goste.

Pritisak Junajteda je urodio plodom posle pola sata igre. Marsijal je izašao sam na Navasa i Kostarikanac mu je odbranio zicer, ali na njegovu žalost, loptu je odbio pravo na nogu Entoniju koji je otpadak sproveo u mrežu.  Još veči pritisak je pravio Mančester u drugom poluvremenu sa očiglednom planom da drugim golom reši utakmicu. Nizale su se šanse pred golom domaćih ali je neverovatno šta su sve promašili gosti i šta je sve odbranio Navas.

Na kraju je utakmicu rešio onaj od kojeg se to najmanje očekivalo. Diogo Dalot se ubacio iz drugog plana, sjajno ga je proigrao Entoni i Portugalac je našao način kako da savlada sjajnog Navasa.

Junajted je na dobrom putu ka Ligi šampiona, Notingemu se ne piše dobro jer ima sedam poraza i tri remija na poslednjih 10 utakmica.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter