0
Košarka

head coach Vladimir Jovanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BORAC GA KOŠTAO POSLA: Vladimir Jovanović i Budućnost se sporazumno razišli!

Objavljeno: 16.04.23 u 08:10

Nije više išlo!

Košarkaši Budućnosti poraženi su sinoć od čačanskog Borca u 26. kolu AdmiralBet ABA lige.

Plavi su se nekoliko sati nakon završetka meča oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem su potvrdili da srpski stručnjak, Vladimir Jovanović, više nije prvi trener Budućnosti.

Budućnost Voli obaveštava javnost da su Klub i doskorašnji šef stručnog štaba, Vladimir Jovanović, večeras sporazumno raskinuli saradnju. Do sporazumnog raskida saradnje je došlo nakon poraza od ekipe Borca iz Čačka u poslednjem kolu ABA lige. O promenama u stručnom štabu i daljim koracima, Klub će blagovremeno obavestiti javnost. Budućnost Voli želi uspešan nastavak karijere Vladimiru Jovanoviću. – napisali su u Podgoričani u saopštenju.

Više puta tokom sezone spominjao se otkaz Jovanoviću, a čini se da je sinoćnji poraz u Morači, od fenjeraša, bila kap koja je prelila čašu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter