0
Fudbal

FOTO: Twitter/ FC Barcelona

BARSELONA UPISALA NOVI REMI: Da li se nazire nova kriza u katalonskom klubu!? (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.23 u 19:50

Da li Real može da iznenadi?

Fudbaleri Barselone su u okviru 29. kola španske La Lige gostavli ekipi Hetafera i remizirali najnepopularnijim rezultatom 0:0. Gosti iz Katalonije ne izgledaju baš sjajno u poslednje vreme jer na poslednje tri utakmice nemaju nijedan trijumf, već dva remiija i jedan poraz. Dva nerešena ishoda imaju protiv današnjeg protivnika i u prethodnom kolu protiv Hirone, a poraz u polufinalu Kupa Kralja od Reala. Napad Barse ne funkcioniše baš kako treba, jer na tri poslednje utakmice nisu postigli pogodak.

Daleko najbolje šanse, Ćavijev tim imao je u prvom poluvremenu, i to u razmaku od tridesetak sekundi. Stativu je najpre pogodio Rafinja, a potom je to učinio i Balde. Nastavak je doneo dominaciju slavnog gosta u posedu lopte, a ne i izrazite prilike. Zapravo, najveću je imao napadač Hetafea Borha Majoral koji je zamalo bio neprecizan.

Nemanja Maksimović je bio u startnoj postavi i igrao je do 78. minuta. Stefan Mitrović je ostao na klupi. Lider sada ima 11 bodova više od najvećeg rivala, devet kola pre kraja. U sledećem kolu Barsi u goste dolazi Dijego Dimeone sa “jorgandžijama”, a Madriđani dočekuje Seltu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter