0
Domaći fudbal

Egor Prutsev Crvena Zvezda - Koper, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 21 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDIN RUS UNAPRED ČESTITAO USKRS DELIJAMA: Potom ih je pozvao da zajedno osvoje titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 14:32

„Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu.“

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se blizu nove titule šampiona Srbije, a o tome, kao i o predstojećem prazniku govorio je mladi ruski fudbaler Jegor Prucev. On je u razgovoru za Jutjub kanal „Zvezda kids“ istakao da je Uskrs izuzetno bitan za njega i njegovu porodicu, kao i za sve pravoslavce.

– Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC – rekao je Jegor Prucev.

Potom je Uskrs čestitao i svim navijačima Zvezde, uz poziv da podrže ekipu i tako zajedno proslave novu titulu šampiona države.

– Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu. Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas – zaključio je Jegor Prucev.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter