0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Nenad Stefanovic and Paulius Valinskas during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U ŽELEZNIKU SE ‘SPUŠTA ZAVESA’: Barani motivisaniji u finišu sezone!

Objavljeno: 15.04.23 u 08:54

Turbulentna sezona za njih.

FMP ove subote u 21h zatvara jednu vrlo lično vrlo zanimljivu sezonu u ABA ligi. Njihov rival će biti ekipa Mornara iz Bara.

‘Očekuje nas duel sa uvek nezgodnom i napadački orijentisanom ekipom Mornara koja je odličnom igrom u prošlom kolu savladala favorita Cedevitu Olimpiju. Bez obzira na brojne promene u sastavu, Mornar je pokazao i na tom meču veliki talenat i kvalitet. Naš zadatak je prost jer želimo da odbranimo domaći teren i polako počnemo pripremu za plej-of, kao i za Superligu Srbije. Želimo pre svega da turbulentni drugi deo sezone privedemo kraju kako treba.’ – rekao je Stefanović.

‘Igramo protiv ekipe koja je veoma napadački talentovana i zato odbrambeno moramo biti od početka utakmice koncentrisani. Motivisani smo veoma jer branimo domaći teren, a ovo je poslednja utakmica u ovom delu sezone regionalnog takmičenja u našoj kući.’ – reči su Šaranovića, košarkaša FMP-a.

BONUS VIDEO:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter