0
Tenis

Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

TEŽAK ZREB ZA ĐOKOVIĆA U BANJALUCI: Može na Vavrinku već u drugom kolu, Lajović protiv Krajinovića na startu!

Objavljeno: 15.04.23 u 14:06

Neće biti ni malo lako.

Kao što je od ranije poznato, srpski teniser Novak Đoković biće slobodan na startu turnira u Banjaluci, a nakon žreba, dobio je potencijalne rivale u nastavku turnira. Već u drugom kolu, Đokovića može da sačeka stari rival Sten Vavrinka, koji će na startu turnira igrati protiv Luke Van Eša.

U slučaju da Novak prođe i drugo kolo, u trećem bi mogao da ga sačeka neko od srpskih predstavnika. Naime, pošto se u prvom kolu sastaju, na jednoj strani Dušan Lajović i Filip Krajinović, dok na drugoj, pobednik tog meča igra protiv boljeg iz duela Hamad MeđedovićGregor Barera, nije nerealno očekivati da će se jedan Srbin plasirati u treće kolo.

Što se tiče ostalih srpskih predstavnika, Miomir Kecmanović, nalazi se u drugom delu žreba. On će u prvom kolu, kao i Novak, biti slobodan, dok će se u drugom sastati sa jednim od dva kvalifikanta.

Potencijalni susret Đokovića i Kecmanovića, moguć je u polufinalu turnira.

Laslo Đere, će na startu turnira igrati protiv Rusa Romana Safiulina, dok će se drugi nosilac Andrej Rubljov sastati sa Huanom Pablom Varijasom ili Ugom Gastonom.

Turnir u Banjaluci se igra od 17. do 23. aprila.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter