0
Fudbal

Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVE JE BLIŽI POVRATKU NA TEREN: Uroš Spajić poziva navijače da podrže Zvezdu!

Objavljeno: 15.04.23 u 17:45

Pitanje trenutka kada će zaigrati!

Uroš Spajić je zimus pojačao Crvenu zvezdu, ali su na Marakani bili svesni da iskusni srpski štoper neće moći da pomogne odmah po dolasku.

On svakodnevno ulaže velike napore kako bi se što pre vratio na teren.

Odradio sam već tri cela treninga sa saigračima. Očekujem da tokom cele sledeće nedelje treniram u punom ritmu. Videćemo kako ću se osećati, da li ću već u subotu biti u konkurenciji za tim. – otkriva Spajić.

Ističe da oporavak napreduje odlično i da je samo pitanje momenta kada će zaigrati, možda već naredne subote.

Oporavak napreduje odlično. Priključio sam se ekipi i radim u punom trenažnom procesu. Odradio sam već tri cela treninga sa saigračima. Očekujem da tokom cele sledeće nedelje treniram u punom ritmu. Videćemo kako ću se osećati, da li ću već u subotu biti u konkurenciji za tim i utakmicu protiv TSC ili u nekom sledećem meču, ali je sada samo na meni kako ću se fizički osećati. Pitanje je trenutka kada ću se vratiti na teren, ‘predaje se noga’, očekujem ubrzo da zaigram ukoliko sve bude išlo po planu. – kazao je srpski štoper.

Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Crveno-beli bi 22. aprila, kada igraju prvo kolo plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, mogli da osiguraju šampionsku titulu. Protivnik će biti drugoplasirana ekipa, TSC.

Utakmica protiv TSC je kao i svaka sledeća – najvažnija, to je nešto što se podrazumeva i sa čim će se složiti svaki igrač Crvena zvezde. TSC se pokazao kao dobar protivnik, ne čudi što su drugi na tabeli, to i rezultati pokazuju, nalaze se ispred našeg večitog rivala. Dosta su nas namučili na poslednjoj utakmici u Bačkoj Topoli. Očekujem dobar meč, igraju lep fudbal. – istakao je fudbaler Zvezde.

Za kraj posebno je apostrofirao podršku navijača koja im je potrebna.

Veoma je bitno da naši navijači budu na stadionu, oni su nam najveća podrška i 12. igrač, pogotovo na našem stadionu. Svakom fudbaleru je mnogo bitno da oseti atmosferu na Marakani, daju nam dodatni vetar u leđa kada nas bodre u velikom broju i kao i uvek mnogo je lepše igrati pred punim tribinama. Očekujem da će ljudi doći da nas podrže u velikom broju, nadam se da ćemo ostvariti pobedu na našem stadionu i obezbediti 34. titulu nacionalnog prvenstva u istoriji kluba. – zaključio je Spajić.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter