1
Košarka

from left Alberto Abalde, Fabien Causeur, Rudy Fernandez, Sergio Rodriguez, during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANJE U REALU SVE BOLJE PRED PARTIZAN: Vraćaju se plejmejkeri!

Objavljeno: 15.04.23 u 20:10

Oporavljaju se!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoćnjom pobedom nad Panatinaikosom osigurali su šesto mesto nakon regularnog dela sezone u Evroligi.

Ono im donosi četvrtfinalu seriju protiv madridskog Reala. Madriđani u poslednjih nekoliko nedelja imaju dosta problema sa povredama, ali se čini da će se polako kompletirati.

Dobre vesti za trenera Matea – na teren se posle pauze vraćaju plejmejkeri, Serhio Ljulj i Najdžel Vilijams-Gos.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Veoma težak protivnik koji igra sve bolje i bolje, sa dosta intenziteta, a ima i mnogo kvaliteta.Svaki rival bi bio veoma težak. Sada je trenutak da potvrdimo ono za šta smo se toliko borili. Sada je trenutak istine. – rekao je trener Reala kada je saznao ko će biti njihov protivnik u plej-ofu.

Za sada, van stroja su Entoni Rendolf, Vensan Poarije i Rudi Fernandez. Međutim, do prvog meča sa Partizanom ima još vremena, te ćemo videti hoće li se još neko oporaviti.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

  1. Kakvi ste vi baksuzi od novina,sano prizvajte da se oparave,mora da ste ciganske novine,gadite mi se,neka vas niko ne cita,fuj uzasni ste

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter