0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 08: Head coach Aleksandar Djordjevic of Virtus Bologna cheers the fans prior to the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„PRE NEKI DAN SAM POSLAO PORUKU ZORANU SAVIĆU“: Saša Đorđević otkrio da pomno prati Partizan!

Objavljeno: 15.04.23 u 12:44

„Posebna atmosfera je ono što uvek krasi moj klub.“

Apsolutno zasluženo je Partizan došao do TOP 8 faze Evrolige, zauzevši šestu poziciju u prvom delu sezone sa 20 pobeda i 14 poraza. Crno-beli igraju možda i najlepšu košarku u Evropi, a sve to, pomno prati i nekadašnji košarkaš Partizana, ali i selektor Srbije, Aleksandar Saša Đorđević.

On je u razgovoru za Večernje novosti istakao da ne može da gleda prenose, ali da stalno sve prati .

– Pratim stalno Partizan, mada ne mogu da gledam prenose. Fantastično je sve, zaista. Posebna atmosfera je ono što uvek krasi moj klub. Pre neki dan mi čovek poslao intervju iz “Koš” magazina iz 1990. godine kada je Partizan bio u problemu, a ja u vojsci gde sam rekao: Ponovo će Partizan biti veliki, ovo je samo prolazno. Tada smo imali neke porbleme, povrede… Ali, ono što hoću da kažem, da meni kao partizanovcu i detetu koje je navijalo na tribinama za Kiću, Praju i ostale, znam šta je to raslo u staroj Hali sportova, pa se prenelo kasnije na Pionir, a evo sada i na Arenu i koliko to znači igračima i ljudima – počeo je Đorđević.

Potom je otkrio da je nedavno čestitao Zoranu Saviću plasman u TOP 8 Evrolige.

– Jedan Željko Obradović koji se vratio i napravio ovo, zajedno sa Zokijem Savićem… Ovo je zaista fantastično. U poslednje vreme mislim da su najuspešniji tim u Evroligi. Pre nekoliko dana sam poslao poruku Zokiju Saviću: “Čestitam na top osam”, a on mi odgovara: “Sačekaj, nije ništa gotovo”. Ja mu uzvraćam: “To ti je završeno” – zaključio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter