0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside/@realmadrid

PLES MBAPEA I MESIJA ZA RASKRČEN PUT PSŽ-a KA TITULI: Real Madrid se probudio u drugom delu igre! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 23:20

Uzbudljivo u Evropi!

Fudbaleri Pari Sen Žermena ubedljivo su savladali Lans u derbiju 31. kola francuske Lige 1 – 3:1.

Parižanima je za pobedu bilo potrebno savršenih deset minuta. Ipak, svemu je prethodio nesmotren start Abdul Sameda nad Hakimijem nakon čega je Lans ostao sa igračem manje.

U 31. minutu Mbape je načeo drugoplasiranu ekipu u Francuskoj. Samo šest minuta kasnije Vitinja je bombom sa preko 20 metara duplirao prednost domaćih. Najlepša akcija na meču dogodila se u 40. minutu. Egzekutor je bio Leo Mesi, a proigrao ga je Mbape ‘štikla’ asistencijom. Do kraja, Lans je sa bele tačke preko Frankovskog uspeo da smanji na 3:1.

Sa druge strane, u Španiji, Real Madrid je uspeo da slavi protiv fenjeraša, Kadisa. U 29. rundi La Lige slavili su sa 2:0.

Dugo su se momci Karla Anćelotija mučili da probiju bedem gostiju. To je u 72. minutu učinio Naćo Fernandez. Samo četiri minuta kasnije Marko Asensijo je duplirao prednost i zapečatio pobedu Madriđana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter