5
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OBJAVIO NEVEROVATAN KLIP OD SINOĆ: Označili i Evroligu, a oduševljen je bio i Tarens Kinzi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 19:10

Spektakularno!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su u krcatoj beogradskoj Areni, nakon preokreta, savladali Panatinaikos rezultatom 83:81 u okviru 34. kola Evrolige.

Crno-beli su regularni deo sezone završili na šestom mestu i u Top 8 fazi će igrati protiv Real Madrida.

Atmosfera je kao i uvek bila fenomenalna, a pre početka meča navijači Partizana su razvili spektakularnu koreografiju koja je obišla Evropu.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Sve to je ispraćeno dronom, a video zapis je objavio KK Partizan na svojim društvenim mrežama. Označili su i Evroligu na čijem se profilu ovaj snimak takođe našao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

U komentarima, osim velikog broja oduševljenih fanova, javio se i Tarens Kinzi koji nije više toliko omiljen u crno-belom delu, s obzirom da je igrao za Crvenu zvezdu.

Ipak, bio je zadivljen ovim video zapisom i atmosferom, a posebno ga je oduševila sposobnost čoveka koji je upravljao dronom.

BONUS VIDEO:

207
9

5 Komentara

      • Meni je drago da imamo najjacu navijacku scenu Evrope i kad dolaze navijaci zemalja NATOa da strepe bez obzira na koju utakmicu dosli. Bravo Grobari, a onda mozemo i da se mlatimo i blatimo po lokalnim dogadajima..

        3
        0
        Odgovori
    • Ta pesma je proglasena najlepsom navijackom himnom na svetu izguglaj e sad sto vi znate samo za kopiranje tudjih pesmi i to vam je ok to je vec druga stvar…

      21
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter