0
Domaći fudbal

Egor Prutsev during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OTAC PRUCEVA GOVORIO O BUDUĆNOSTI SVOG SINA: „Sve zavisi od Zvezde, interesovanja iz inostranstva postoje“!

Objavljeno: 15.04.23 u 19:59

Prucev već uživa interesovanje stranih klubova

Otac Jegora Pruceva, Danijel, govorio je za ruski „Čempionat“ o igrama svog sina u „crveno-belom“ dresu ali i o ponudama koje već stižu u Ljutice Bogdana.

Ofanzivni vezista je odigrao samo 6 utakmica ove sezone ali to je bilo dovoljno da pokaže mrvicu svog raskošnog talenta koji poseduje. Zbog toga su klubovi poput Bazela već navodno poslali ponudu od 2 miliona evra za njega, što je Crvena zvezda odbila.

Ne mogu ništa reći o klubu koji je zainteresovan za Jegora. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Crvenoj zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno – istakao je stariji Prucev.

 

Egor Prutsev (L) during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

On je rekao da od Zvezde zavisi da li će njegov sin ostati ili tražiti novi angažman.

Morate shvatiti da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega – istakao je Danijel Prucev.

VESTI O ZVEZDI:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter