0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI PEVAO HIMNU, PA REŠIO MEČ SA PANATINAIKOSOM: Na konferenciji ga je pohvalio i Obradović! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 12:19

Nije mu bilo teško da se navikne na ovakvu atmosferu.

Košarkaš Partizana Mozzart Bet trijumfom nad Panatinaikosom su završili prvi deo sezone u Evroligi, zauzevši šestu poziciju. Crno-beli su protiv grčkog velikana nadoknadili minus od 18 razlike i uz gromoglasnu podršku sa tribina, stigli su do novog preokreta.

Jedan od najzaslužnijih za to, bio je sjajni šuter Džejms Naneli koji je u odlučujućim momentima pogodio trojku, a ono što je uradio pre meča, oduševilo je navijače Partizana. Naime, američki košarkaš je seo na reklamu, prepustio se atmosferi i tako otpevao čuvenu himnu crno-belih, kojom se otpočinje svaka košarkaška utakmica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TeleSport Srbija (@telesport.rs)

Naneli, kao i ostatak tima, očigledno ima posebnu konekciju sa navijačima, koja je svakim danom sve jača i jača, a poznato je da je Amerikanac često aktivan na društvenim mrežama, gde razmenjuje mišljenja upravo sa najvernijim fanovima.

Posle same utakmice sa Panatinaikosom, njegovu igru prokomentarisao je i trener Partizana Željko Obradović, koji je pored odlučujuće trojke, apostrofirao i Nanelijev učinak u odbrani.

Mi imamo igrače koji veruju u sebe, znamo da te akcije u napadu da završavaju oni koji treba, a to je u odnosu na ono što se čita kakva je utakmica i šta čita protivnički tim. Naneli je dao tri poena, Naneli je odigrao najbolju odbranu na Bejkonu, ovaj ništa nije ubacio. Tri poena su važna, ali je i ovo – istakao je najtrofejniji evropski trener.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter