0
ATP

FOTO: Screenshot/Instagram

MURATOGLU VERUJE U NADALA: „Rafa će dati sve od sebe da bude sreman za Rolan Garos, to mu je jedina šansa“! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 21:30

Francuz smatra da je Rolan Garos možda i poslednja šansa za Rafu kada je reč o osvajanju najvećih turnira

Teniski stručnjak i sportski komentator, Patrik Muratoglu, govorio je o predstojećem Rolan Garosu i šansama španskog tenisera, Rafaela Nadala.

Muratoglu, koji je u karijeri radio sa velikim imenima poput: Grigora Dimitrova, Serene Vilijams, Stefanosa Cicipasa i drugih, misli da ključ u Nadalovom uspehu na šljaci leži u kretnji. Ipak, zbog godina i brojnih povreda, upravo će mu ta kretnja biti najveći problem.

Rafa ima jedan cilj: da osvoji što više Grend slemova. Zna da je njegova najbolja prilika na Rolan Garosu i mislim da želi da stigne u Pariz u najboljoj mogućoj formi – rekao je Muratoglu i dodao:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

 

Hoće li biti fizički spreman? Ne mogu da kažem, zavisi od toga kako se nosi sa povredama. Moraće da odigra neke mečeve. Ne brinem za njega, biće spreman za Rolan Garos.

Prema njegovim rečima, kako će odigrati ostatak sezone zavisi od uspeha na pariskoj šljaci.

Svake godine mu je sve teže jer mu je telo istrošeno više nego kod ostalih igrača. Davao je 1000 odsto na treninzima. Iz godine u godinu sve manje igra. Ostatak sezone je nešto drugo. Ako odigra dobro u Parizu, može da nastavi i dalje tokom godine. Često igra vrlo dobro na tvrdim podlogama – zaključio je Muratoglu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter