0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA OTKRIO ZVEZDINE METE U PRELAZNOM ROKU: Luka Milivojević, Mihailo Ristić i drugi povratnici na listi želja!

Objavljeno: 15.04.23 u 15:39

Pokušaće da realizuju ove transfere.

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, dao je opširan intervju za Meridian sport i dotakao se raznih zanimljivih tema. Pričao je o statusu Miloša Milojevića, letnjem prelaznom roku, kritikama navijača, izgubljenim prijateljstvima…

Naravno, transferi su uvek najzanimljiviji za zvezdašku javnost, a dva igrača koja se najviše pominju u poslednje vreme su Luka Milivojević i Mihailo Ristić. Crveno-beli ne kriju da imaju veliku želju da bivše igrače vrate u klub i time dodatno pojačaju ekipu za Ligu šampiona, koju će igrati naredne sezone.

Milivojević je velika Mrkelina želja, a on je otkrio da će Zvezda pokušati da angažuje fudbalera u letnjem prelaznom roku.

Više sam puta pričao sa Lukom Milivojevićem. On je fenomenalan igrač, Zvezdin igrač, a da li će se stvari desiti, to se nikada ne zna. Moraju da se stvari poklope. Voleo bih da ga vidim ponovo na Marakani”, rekao je Mrkela i dodao da je Ristić takođe meta crveno-belih.

“Ristić je Zvezdino dete, igrač koji igra na deficitarnoj poziciji, reprezentativac Srbije i svakako da je interesantan. Mi smo najviše benefita imali od povratnika, momaka koji su odlazili u inostranstvo, igrali u jakim ligama, velikim klubovima i vraćali se u Crvenu zvezdu. Na primer – Katai”, podsetio je Mrkela.

Pored pomenute dvojice, postoji još nekoliko bivših igrača koji bi na leto mogli da se vrate na Marakanu, ali o imenima nije želeo da govori.

“Sigurno da bi Milivojević i Ristić bili značajna pojačanja, i jedan i drugi žive u drugim zemljama, imaju druge opcije, bolje finansijske ponude. Jedan od ciljeva rada našeg skautinga je da se prate igrači koji bi mogli da budu povratnici. I to nisu samo njih dvojica”, ostao je misteriozan sportski direktor Zvezde.

BONUS VIDEO:

14
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter