0
Domaći fudbal

Vladimir Jugovic sahrana Sinisa Mihajlovic on December 19, 2022 in Roma, Italy. (Photo by Vincenzo Bellini /Starsport.rs ©)

‘KAO DA MI IGRAČI NISMO ZASLUŽNI’: Jugović ponovo govorio o legendarnom osvajanju Kupa Evropskih šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 11:22

Oseća se blaga ogorčenost dok priča o svemu što se tada desilo.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, nesumnjivo je Vladimir Jugović. On se sada, nakon 24 godine prisetio tog uspeha, kada je Crvena zvezda prvo postala prvak Evrope, a zatim i sveta.

‘Jeste ogroman uspeh, ali kažem da je romansiran zato što se pomalo gubi iz fokusa da su za to najzaslužniji igrači. Ni pre, ni posle te generacije takav rezultat nije postignut. Recimo, sezonu pre su prodali Piksija i ako je to bilo planski urađeno, da bi osvojili Kup šampiona, onda je to genijalan potez. Ispada da igrači nisu bili bitni, kao da je bitnije to što nas je neko izabrao. Ispada da je svako ko je bio na našem mestu mogao da uradi ono što smo mi učinli. Stvari su jasne: određeni igrači su u određenom trenutku bili na određenom mestu. Sve ostalo je romansirano, svako priča svoju priču.’ – rekao je legendarni fudbaler za Danas.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter