0
Fudbal

FOTO: Facebook/Screenshot

HRVAT OBEĆAO DA ĆE IMATI TRENING U JEDAN UJUTRU: U pola 2 stigao snimak – „Da izbace alkohol iz sebe!“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 13:38

Ostvarili su važan trijumf.

Fudbaleri Gorice trenutno vode grčevitu borbu za opstanak u hrvatskoj ligi, a u poslednjem meču, upisali su izuzetno bitnu pobedu. Oni su bili bolji od direktnog konkurenta, ekipe Šibenika sa čak 4:0, dok je nakon same utakmice, trener Gorice Željko Sopić, najavio trening u jedan ujutru i tako nasmejao sve prisutne.

Moji igrači će se sad ponapijati u autobusu kao da ne znaju da ih čeka trening u 1 ujutru, kad dođemo u Goricu. A čeka ih… Da izbace alkohol iz sebe – rekao je Sopić.

Ovo se na kraju ispostavilo kao tačno, jer je u pola dva ujutru, klub na svom zvaničnom profilu objavio snimak treninga.

– Ako vas je probudilo neko svetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo – napisali su.

Gorica trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli HNL, a duel sa Šibenikom, doneo im je da trenutno zaostaju samo bod za tim timom. Do kraja prvenstva je ostalo još 7 kola, a Gorica se trenutno nalati u nizu od 2 trijumfa i u sledećem kolu će odmeriti snage sa Rijekom.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter