0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HLADNOKRVNOST KADA JE TO NAJVAŽNIJE: Partizanov ‘tihi ubica’ – Džejms Naneli! (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.23 u 16:55

Sjajne partije u ključnim momentima!

Za sada je ovo zaista bajkovita sezona za Partizan Mozzart Bet, a kruna dosadašnjih napora je plasman u Top 8 Evrolige. Neće želeti crno-beli tu da stanu to je sigurno, a čeka ih vraški težak zadatak u četvrtfinalu – Real Madrid.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Kako to obično biva, uvek neki pojedinac iskoči iz tima kada je to bitno. Međutim, čini se da niko te ne radi kao Džejms Naneli. Najmanje se priča o njegovim potezima, trojkama koje su donele pobede i tome slično.

Imao je krizu tokom sezone, jedva da je i dobijao minutažu, ali takva klasa kakvu Naneli ima u sebi prosto je morala da eksplodira i to je znao svako ko je pratio Džejmsa, a znamo da jedan čovek, po imenu Željko Obradović, sigurno jeste.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mnogo je heroja u timu Partizana, mnogi su donosili pobede – Kevin Panter, Matijas Lesor, Dante Egzum i ostali, ali niko to ne radi hladnokrvno kao Naneli.

Čini se da je upravo njegova trojka preokrenula sezonu tima Željka Obradovića. Naravno, misli se na koš koji je označio pobedu nad Anadolu Efesom u beogradskoj Areni i prekid veoma lošeg niza. Od tada, u Evroligi niko nije upisao više pobeda od Partizana.

Uspeo je i sinoć da bude ‘game winner’, trojkom nekoliko sekundi pre kraja kojom je doneo prednost, a ispostaviće se i pobedu iako je njegov tim zaostajao i 18 poena. Nije ga bilo sinoć previše i onda trojka za pobedu, kao da igra najbolju partiju u sezoni, a daleko je bilo od toga.

Nisu ovo jedine utakmice koje je Džejms rešio svojim hladnokrvnim trojkama. Dobro se pamte trojke Efesu u Istanbulu, a posebno ona Splitu, kada je sa zvukom sirene utišao krcate Gripe.

Čovek koji pogađa kada se to najviše očekuje od njega – Džejms Naneli.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter