0
Evroliga

FOTO: STARSPORT/Screenshot

EGZUMOV OTAC I DALJE ZAPANJEN GROBARIMA: „Oni su kao religija – gledaću TOP 8, pa moram da idem!“

Objavljeno: 15.04.23 u 15:18

Navijači su već navikli na njega.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet su izvanrednim pobedama nad najboljim ekipama u Evropi, osigurali plasman u TOP 8 Evrolige, a sve to, pomno je pratio i Sesil Egzum. Otac Dantea Egzuma, jednog od najboljih košarkaša crno-belih, doputovao je u Beograd, gde je uživao u neverovatnoj atmosferi, pogledavši nekoliko utakmica Partizana.

Po završetku meča sa Panatinaikosom, Sesil je još jednom izneo utiske o navijačima crno-belih, uz napomenu da obožava atmosferu na utakmicama.

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

– Ovde sam na odmoru, uživam, naročito kad mogu da gledam košarku. Srećan sam što sam ovde u Beogradu i što gledam utakmice Partizana, njihovi navijači su kao religija. Volim ih, volim ovu atmosferu – rekao je stariji Egzum, a potom je istakao da će biti tu za prvu rundu TOP 8 faze, ali da nakon toga mora da ide:

– Pokušaću da budem ovde na početku i odgledam prvu rundu TOP 8 faze, ali onda ću morati da odem – zaključio je Sesil Egzum.

BONUS VIDEO:

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter