0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (L) and Vladimir Kovacevic Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘CILJ JE SVAKE GODINE ISTI – KO RAZMIŠLJA DRUGAČIJE, NEMA ŠTA DA TRAŽI OVDE’: Katai otvoreno o očekivanjima u klubu!

Objavljeno: 15.04.23 u 11:55

Nastavlja da pomera granice u dresu Crvene zvezde.

Aleksandar Katai blista već godinama u dresu beogradskih ‘crveno-belih’, a nedavno je postigao 101. gol u dresu kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

‘Naš cilj je svake godine isti, od osnivanja kluba to se nije promenilo. Ko god želi na drugačiji način da razmišlja u klubu kao što je Zvezda, nema šta da traži ovde. Sedma uzastopna titula je cilj, koji ćemo postaviti kad već započnemo pripreme za novi šampionat.’ – rekao je Katai u razgovoru za Sportski žurnal, te potom dodao:

Aleksandar Katai Milos Milojevic Crvena Zvezda – Cukaricki, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 18.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Došao sam u Zvezdu da bih beležio pobede, jubileje, evropske utakmice, radovao navijače. Veoma smo blizu da obezbedimo Ligu šampiona. Činjenica da predstavnik Srbije ide direktno u najveće evropsko takmičenje dovoljan je pokazatelj kako se radilo u klubu prethodnih godina. Velika želja ove generacije momaka je da zaigramo u društvu najboljih, ali idemo korak po korak. Prvo da uspešno završimo ovu sezonu, zatim da se odmorimo, počnemo pripreme i sačekamo žreb. Bićemo spremni.’ – zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter