0
Evroliga

Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz at Aleksandar Nikolic Hall on March 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„CILJ JE BIO TOP 8 I NISMO TO OSTVARILI“: Nedović otkrio da se stalno čuje sa jednim košarkašem Partizana!

Objavljeno: 15.04.23 u 13:10

„Signurno ćemo se sećati ove sezone koja za nas nije uspešna.“

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nisu uspeli da se plasiraju u TOP 8 Evrolige, a takmičenje su završili na desetom mestu. Povodom svega za grčku agenciju SDNA govorio je Nemanja Nedović, koji je istakao da su doživeli neke teške poraze, ali da trenutno imaju dva cilja ispred sebe.

– Nažalost, nismo ušli u plej-of. Mislim da smo zaslužili. Doživeli smo teške poraze u mečevima koje smo kontrolisali, ali sada ništa ne možemo da promenimo. To je košarka. Imamo dva cilja ispred nas koja moramo da ispunimo. ABA liga je veoma važna, a imamo i srpski šampionat. Imamo čemu da se nadamo, da probamo i prenesemo dobru igru iz finiša Evrolige na ostatak sezone – počeo je Nedović.

Trener crveno-belih Duško Ivanović, ranije je izjavio da bi njegov tim mogao i do same završnice da je uspeo da se plasira u TOP 8, što je prokomentarisao i Nedović. Potom, srpski košarkaš istakao je cilj bio plasman u narednu fazu Evrolige, a da Zvezda to nije ostvarila.

– To je ono u šta on veruje i što je pokušao da prenese na nas. Kada uđete u Top 8 sve je moguće. Na jednu ste pobedu u gostima od Fajnal-fora ako sačuvate domaći teren, a onda tamo svašta može da se desi. Sigurno ćemo se sećati ove sezone koja za nas nije uspešna. Cilj je bio Top 8 i nismo to ostvarili. Ali, kao što sam rekao, još smo u trci za dva trofeja.

Upitali su Grci Nedovića da li se čuje sa Janisom Papapetruom, koji nosi dres Partizana, na šta je Srbin imao spreman odgovor.

– To je nešto neverovatno, nešto izvan košarke. Ne zanima me što igra za Partizan, a i njega što ja igram za Zvezdu. Naravno, zbog naših rasporeda nismo imali priliku da se susrećemo koliko smo želeli. Stalno pričamo preko telefona i dopisujemo se. Drago mi je zbog njega što ide u Top 8. Nadam se da ću imati priliku da igram protiv njega u finalu ABA lige i pobedim ga.

BONUS VIDEO:

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter