0
Evropske lige

FOTO: twitter/@premierleague

BORNMUT U POSLEDNJEM MINUTU ŠOKIRAO TOTENHEM: Fulam može i bez Mitrovića!

Objavljeno: 15.04.23 u 18:45

Fudbaleri Bornmuta priredili su veliko iznenađenje u Londonu

U okviru 31. kola Premijer lige, ekipa Bornmuta je u gostima savladala Totenhem 2:3 i tako pobegla od zone ispadanja.

Nije tako dobro počelo za „višnje“ pošto je domaćin preko Sona stigao do prednosti u 14. minutu. Matijas Vina poravnao je rezultat u 38. minutu i tako se otišlo na odmor.

Iako su svi očekivali da Totenhem izađe dosta ozbiljnije u nastavku meča, Solanke se postarao da situacija bude suprotna i već u 51. minutu gosti stižu do preokreta. Tračak nade „Pevcima“ vraća Danjuma golom u 88. minutu ali istu tu nadu gasi Outara golom u poslednjem minutu utakmice.

Solanke se odlično snašao i primirio visoku loptu a onda lepo uposlio svog saigrača koji je lepo plasirao loptu u levi golmanov ugao za veliku radost gostiju.

 

 

Fulam je takođe slavio u gostima protiv ekipe Evertona sa 1:3. Iako su bili bez najboljeg strelca, Aleksandra Mitrovića, gosti su odneli 3 boda sa Gudison Parka.

Harison Rid je u 22. minutu doneo prednost gostima. Ta prednost nije ipak dugo trajala, pošto je Meknil u 35. minutu postigao izjednačujuć pogodak. Izabranici Marka Silve nisu paničili, već su u nastavku zaigrali još bolje i zasluženo stigli do pobede golovima Vilsona i Džejmsa.

 

 

Rezultati ostalih utakmica:

Aston Vila – Njukasl 3:0

Čelsi – Brajton 1:2

Sautempton – Kristal Palas 0:2

Vulverhempton – Brendford 2:0

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter