0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

(ANKETA) MOŽE LI PARTIZAN NA F4 EVROLIGE: Crno-beli u naletu, slede teški mečevi sa Realom!

Objavljeno: 15.04.23 u 15:52

Očekuje ih težak protivnik.

Uspeo je Partizan da izbori plasman u TOP 8 Evrolige i tako zakaže duel sa Realom iz Madrida, u plej-of seriji koja će biti poslastica za navijače. Na F4 Evrolige, koji je na programu u Kaunasu, plasiraće se ekipa koja prva stigne do 3 pobede, a prvi duel na programu je vrlo brzo.

Crno-beli će se na parketu hale u Madridu naći 25. i 27. aprila, dok će se treći duel u Beogradu, igrati 2. maja. Ako bude potrebe četvrta utakmica igraće se 4. maja, takođe u Beogradu, dok će ako dođe do petog meča, taj duel biti na programu 9. ili 10. maja u Madridu. 

U HotSport anketi, možete glasati i iskazati vaše mišljenje o tome, da li će crno-beli uspeti da izbore plasman na F4 Evrolige, ili će takmičenje završiti u plej-ofu:

Može li Partizan da savlada Real Madrid i ode na F4 Evrolige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

– Znamo, kako smo izgledali i kako smo igrali, znamo na kom nivou treba da budemo u plejofu. Znate šta, plejof počinje za nekih 10 dana, Evroliga treba da donese odluku da li kreće u utorak ili sredu, do tada ima nekih 10-11 dana. Ja sa iskustvom ne volim da pričam unapred, ne želim, imaćemo vremena za to, biće pametno da napravimo konferenciju pred početak, kad bude došao taj trenutak, da vidimo u kom smo stanju, da vidimo Real, mogu da napravim komentar da su najtrofejniji, to je dovoljno – rekao je Obradović nakon utakmice sa Panatinaikosom i zaključio:

– Oni imaju neke povređene igrače, mi isto… Pravo da vam kažem, ja sam zakazao trening sutra u 12, da bismo pripremili Zadar, mi ćemo da se okrenemo, jer imamo izuzetno naporan put, jedini način kako je ovo moguće, jeste da već u nedelju u 06.30 budemo u avionu, što znači da ekipa treba da ustane u 4 u subotu na nedelju, sutra odradimo jedan trening, da damo informacije o Zadru, da ponovimo nešto, da ovi što su slabije igrali, da damo jedno popodne slobodno da provedu. Nema razloga da previše pričamo o plejof seriji u Evroligi. Koncentracija na ove dve utakmice su Zadar i Budućnost.

BONUS VIDEO:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter