0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TAJLER DORSI PORUČUJE: ‘Želim medalju sa Grčkom na Svetskom prvenstvu!’ (FOTO)

Objavljeno: 14.04.23 u 08:50

Amerikanac sa grčkim pasošem ima velike ambicije kada je nacionalni tim u pitanju!

U četvrtak se Tajler Dorsi našao u Beogradu, gde je u okviru poslednjeg kola regularnog dela sezone u Evroligi branio boje Fenerbahčea protiv Crvene zvezde. Bivši NBA as nije blistao, postigao je 10 poena uz skromnu igru, a njegov tim je poražen rezultatom 91:89 nakon produžetka.

Od prošle godine Dorsi je član nacionalnog tima Grčke, sa kojim kako poručuje u razgovoru za SDNA, želi do medalje na predstojećem Mundobasketu.

FOTO: STARSPORT

 

-Jasno, želimo medalju. Imamo ogroman talenat. Naredna dva leta su veoma bitna. Pred nama su važne utakmice i veliki turniri. Dok god mi telo bude zdravo, biću tu – poručio je Dorsi, a potom se dotakao saradnje sa Fenerom, koji sa klupe predvodi selektor Grčke Dimitris Itudis.

-Trener je bio glavni razlog zbog kojeg sam došao u Fenerbahče. Radio sam sa njim preko leta. Pre nego što sam došao u Istanbul smo razgovarali o tome šta želi. Shvatio sam da razmišlja o mojoj budućnosti u Turskoj, a gde god sam bio, uvek sam želeo da znam šta trener misli o meni. Bila je to odlična prilika da dođem u Fenerbahče, pre leta. Imamo priliku da se plasiramo na fajnal for ili da osvojimo šampionat. To je uvek bio moj cilj. Video sam priliku i sada sam ovde. Uzbuđen sam –  zaključio je Dorsi.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter