1
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA JE SVE JASNO: Poznato na koga ide Partizan u TOP8 fazi!

Objavljeno: 14.04.23 u 22:33

Fenomenalan duel, okončan na sjajan način.

Košarkaši Partizana večeras su igrali poslednji duel regularnog toka Evrolige. U Areni je gostovala ekipa grčkog Panatinaikosa, koja nije imala apsolutno nikakav imperativ pobede, dok je izabranicima Željka Obradovića ovo bio bitan meč, jer su tražili što bolji plasman na tabeli. Slavili su ‘crno-beli’ nakon 40 minuta prave drame. Koš odluke postigao je Džejms Naneli na 30-ak sekundi do kraja, kada je u tranziciji pogodio za tri poena.

FOTO: Starsport

Računica je jasna. Partizan i Barselona su slavili, tako je da su ‘crno-beli’ obezbedili 6., a izabranici Šarunasa Jasikevičijusa 2. poziciju. Tako dolazimo do vrlo proste matematike, da će Partizan u TOP8 fazi, igrati protiv ekipe Real Madrida.

 

10
2
1 Komentara
  1. Nije to bas tako prosta racunica. Isti broj bodova ima Real i Barca. U medjusobnim duelima REal ima za nijansu bolju kos razliku. Barsa je kuci pobjedjuje75-73 a Real takodje kuci pobedjuje nesto ubedljivije 91-86! Po tim podacima Real je trebao biti ispred Barce tj. drugi. ALi, gle djavla! Pravilo EL kaze da se ne racunaju kosevi iz produzetaka, a Real je kod kuce upravo dobio na produzetke. I morao je skliznuti iz Barce, iako ima bolji medjusobni kos kolicnik. Zato ,ova racunica nije jednostavna kako navodite. Novinari ponekad previdjeju bitne detalje a djavo je uvek bas tu, u detaljima. Tako je Partizan dobio Reala umesto Brselonu! Pa neka nam je na zdravlje moji partizanovci. Mozda je to i bolje, rezultati Partizana prema Realu u ovogodisjoj EL su bolji nego protiv Barse! Nadajmo se da mozemo da ih ponovo oborimo. Zeljko ima ekstremno iskustvo kako igrati velike meceve i turnire,plejof. Obicno se kaze najlakse je iznenaditi u prvom mecu,to i zivot kaze, praksa. Pa, neka bude tako u prvom mecu u Madridu, na sve ili nista i uz zadivljujucu borbenost i koncentraciju, kao u Beogradu protiv njih!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter