0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEVEROVATNI NANELI: Panatinaikos pao u grotlu Arene! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.23 u 22:23

Sjajna završnica Partizana.

Košarkaši Partizana večeras su igrali poslednji duel regularnog toka Evrolige. U Areni je gostovala ekipa grčkog Panatinaikosa, koja nije imala apsolutno nikakav imperativ pobede, dok je izabranicima Željka Obradovića ovo bio bitan meč, jer su tražili što bolji plasman na tabeli.

Nakon prvog poluvremena Panatinaikos je imao prednost od šest poena (39:45) što je čak i bilo dobro za Partizan, uzimajući u obzir činjenicu da je u jednom trenutku prednost gostiju bila daleko ozbiljnija.

FOTO: Starsport

Vrlo tvrdo su obe ekipe otvorile drugo poluvreme, gotovo ništa nisu mogli da pogode na obe strane.. ‘Maler’ je razbio Panter dugom dvojkom, da bi potom trojku pogodio Aleksa Avramović.

Fenomenalno zakucavanje preko Gudaitisa izveo je Dante Egzum sredionom treće deonice.

Iako je delovalo kao da Partizan igra bolje nego tokom druge deonice, nikako nisu uspeli da preokrenu situaciju u svoju korist. Nakon tri deonice, rezultat je bio 58:66.

FOTO: Starsport

Na startu poslednje deonice Panatinaikos je stigao do dvocifrene prednosti, što je nateralo Obradovića da odmah reaguje tajm-autom.

Nakon tajm-auta Partizan je uspeo da se vrati u igru i krene da topi prednost gostiju, pa su tako došli do četiri poena zaostatka. I nakon pauze koju je tražio trener Panatinaikosa, Partizan je nastavio da igra bolje od rivala. Trojkom Egzuma, ‘crno-beli’ vratili su prednost. Trajala je rezultatska klackalica iz napada u napad. Na 33 sekunde do kraja, Džejms Naneli je u tranziciji pogodio za tri poena i doneo pobedu Partizanu, 83:81.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter