0
Košarka

FOTO: Twitter/@dallasmavs

REDŽI MILER KRITIKOVAO DONČIĆA: „Nije Irving kriv za sve, Luka mora da bude u boljoj formi i da brže trči“!

Objavljeno: 14.04.23 u 12:30

Miler je ponovo kritikovao lošu fizičku spremu slovenačkog reprezentativca

Košarkaši Dalasa imali su zaista razočaravajuću sezonu, s obzirom na očekivanja i akviziciju Kajrija Irvinga u toku same sezone.

Maveriksi su završili regularni deo sezone na 11. mestu  sa skorom 38-44 i tako po prvi put, od ruki sezone Luke Dončića, propustili plej-of.

Iako mnogi krive Irvinga i njegov ego za loše partije kluba iz Teksasa nakon ol-star pauze, jedan od najboljih šutera svih vremena i legenda Indijane, Redži Miler, kritikovao je lošu fizičku spremu Slovenca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Luka Dončić mora da bude u boljoj formi, da više trči i da pokrene ceo tim i mislim da su upravo na taj način igrali kada Luka nije bio na terenu, a Kajri Irving jeste jer sa njim se igra dosta brže. Džejson Kid to i želi, voli da ekipa igra brže, ali kada je Luka tu jednostavno ne mogu. Moje mišljenje je da mora da bude u boljoj formi, da budu brži i stave više pritiska na protivničke timove. Luka mora da se pogleda u ogledalo. Ne volim što se sve prebacuje Kajriju, jer mislim da on mora da se zapita šta je mogao bolje da uradi – rekao je Miler.

Amerikanac je i ranije govorio o ovom problemu, zbog čega je Dončić pred sam početak sezone, izgubio veliki brojak kilograma.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter